Wij vinden uitgebreid tafelen belangrijk. Daarom hebben wij een grote woonkeuken in ons VarexHuis

En wat vindt u belangrijk? Bij VarexHuis wordt uw nieuwe huis zoals u dat wilt. Met vijf slaapkamers bijvoorbeeld, of een extra grote leefkeuken. Of misschien zelfs wel een veranda! Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis persoonlijk schetsontwerp van uw droomhuis.

Advies nodig?

Weet u nog niet precies wat uw woonwensen zijn? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bel voor een afspraak en ontdek het voordeel van een ervaren VarexHuis bouwcoach.

Creëer uw eigen droomhuis

Heeft u genoeg ideeën en wensen voor uw nieuwe woning verzameld? Of misschien twijfelt u nog over een praktische indeling. De adviseurs van VarexHuis helpen u graag verder in een gratis adviesgesprek in onze showroom. Daar vertellen wij u meer over VarexHuis, bespreken wij uw woonwensen aan tafel en ziet u met welke materialen wij binnen ons bouwsysteem werken. Op basis van dit gesprek bepalen wij met u de vervolgstappen.

Heeft u eerst behoefte aan een prijsindicatie? Dat kan, wij werken vrijblijvend een prijsindicatie voor u uit op basis van uw woonwensen. Is de prijsindicatie in lijn met uw budget? Dan vertaalt onze architect uw woonwensen in een gratis op maat gemaakt ontwerp. Tijdens een afspraak presenteren we u uw unieke ontwerp, samen met een all-in offerte. En natuurlijk staan onze deskundige adviseurs voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van VarexHuis? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen graag in een vrijblijvend gesprek. Bel 074 – 265 77 11 of mail naar info@varexhuis.nl.