Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Laat u inspireren door alle bouwstijlen

Welke stijl spreekt u aan? Gaat u voor een strakke en moderne woning, of kiest u juist een klassieke notariswoning? Op deze inspiratiepagina vindt u vijf populaire bouwstijlen. Kies een stijl en laat u inspireren!

Modern & Eigentijds

Strakke lijnen en rechte hoeken typeren Moderne & Eigentijdse woningen. In deze stijl is veel ruimte voor speelse elementen en een eigen karakter. De gevels hebben grote vlakken in opvallende en contrasterende kleuren, zoals wit en antraciet. De vele glaspartijen, vaak tot op de grond, maken deze woningen tot heerlijk lichte leefruimtes.

De geliefde jaren ’30 stijl herleeft in veel nieuwe huizen. Een rijke detaillering met grote dakoverstekken, getimmerde bakgoten, erkers en roedes in de ramen kenmerkt deze bouwstijl. Karakteristieke & Jaren ’30 woningen zijn er in veel vormen en maten, variërend van hoge herenhuizen tot lage woningen met steile kappen.

Karakteristiek & Jaren '30

Stijlvol & Klassiek

Van herenhuis tot notariswoning: Stijlvol & Klassieke woningen stralen luxe uit. Bijzondere details als luiken, een roedeverdeling in de ramen en een klassieke voordeur geven deze woningen een statige uitstraling. Een belangrijk kenmerk van deze bouwstijl is de symmetrie, die consequent wordt doorgevoerd in de gevels.

Landelijke & Romantische woningen passen perfect in een open en groene omgeving. De romantische uitstraling krijgt vorm door lage gootlijnen en authentieke elementen, zoals houtwerk en roedes in de ramen. Ook de kap heeft een bijzondere rol: van rieten dak tot gebakken pannen in een warme rode of oranje kleur.

Landelijk & Romantisch

Nostalgisch & Engelse stijl

In de Nostalgische & Engelse stijl proeft u de sfeer van vroeger, maar met het comfort en de kenmerken van nu. Zo zijn er woningen met de typische tuitgevel, afgewerkt met karakteristieke details als muizetrappen en zinken afdekkers. Nostalgische & Engelse stijl woningen stralen warmte uit. Dit vindt u ook terug in de sfeervolle interieurs.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF