Laat u inspireren door alle bouwstijlen

Welke stijl spreekt u aan? Gaat u voor een strakke en moderne woning, of kiest u juist een klassieke notariswoning? Op deze inspiratiepagina vindt u vijf populaire bouwstijlen. Kies een stijl en laat u inspireren!

Modern

Strakke lijnen en rechte hoeken typeren moderne woningen. In deze stijl is veel ruimte voor speelse elementen en een eigen karakter. De gevels hebben grote vlakken in opvallende en contrasterende kleuren, zoals wit en antraciet. De vele glaspartijen, vaak tot op de grond, maken deze woningen tot heerlijk lichte leefruimtes.

Landelijke woningen passen perfect in een open en groene omgeving. De romantische uitstraling krijgt vorm door lage gootlijnen en authentieke elementen, zoals houtwerk en roedes in de ramen. Ook de kap heeft een bijzondere rol: van rieten dak tot gebakken pannen in een warme rode of oranje kleur.

Landelijk

Jaren '30

De geliefde jaren ’30 stijl herleeft in veel nieuwe huizen. Een rijke detaillering met grote dakoverstekken, getimmerde bakgoten, erkers en roedes in de ramen kenmerkt deze bouwstijl. Jaren ’30 woningen zijn er in veel vormen en maten, variërend van hoge herenhuizen tot lage woningen met steile kappen.

In de Engelse stijl proeft u de sfeer van vroeger, maar met het comfort en de kenmerken van nu. Zo zijn er woningen met de typische tuitgevel, afgewerkt met karakteristieke details als muizetrappen en zinken afdekkers. Engelse stijl woningen stralen warmte uit. Dit vindt u ook terug in de sfeervolle interieurs.

Engelse stijl

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF