Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Open VarexHuis 12 december Zeewolde

Open VarexHuis 12 december Zeewolde

Waai tijdens deze onstuimige dagen gezellig binnen bij ons Open VarexHuis, de laatste van dit jaar. Op zaterdag 12 december kunt u binnenkijken en inspiratie opdoen in Zeewolde. Hier bouwden we een prachtige vrijstaande woning op één van de laatste vrije kavels in het plan Maison Fleurie. U kunt vrijblijvend rondkijken tussen 10:00 en 13:00 uur.

Om aan de voorschriften van het RIVM te voldoen, vragen wij u vooraf per e-mail aan te melden voor het Open VarexHuis (maximaal 2 personen per huishouden).

 

Het resultaat

Deze eigentijdse woning combineert moderne stijlelementen zoals een strak vormgegeven hoekkozijn met een karakteristieke gevelsteen. De plattegrond beneden is ruim van opzet met veel glas en ramen tot op de grond, de woonkamer is aan de straatzijde. Op de 1e verdieping vindt u twee zeer royale slaapkamers, badkamer en wasruimte. De master bedroom heeft zelfs een eigen inloopkast!

 

Komt u ook kijken?

Van 10.00 tot 13.00 uur bent u van harte welkom aan de Kobalt 14 in Zeewolde. Vergeet u niet vooraf aan te melden* via een e-mail.

*Tijdens dit open huis volgen wij de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Vrijblijvend binnenkijken

In verband met de RIVM richtlijnen vragen wij u vooraf per e-mail aan te melden voor het Open VarexHuis (maximaal 2 personen). En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!