Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Open VarexHuis 19 september Ermelo

Open VarexHuis 19 september Ermelo

Op zaterdag 19 september staan onze adviseurs voor u klaar in Ermelo! Deze vrijstaande klassiek moderne woning biedt veel woonruimte en heeft een aantal klassieke stijlelementen. U kunt vrijblijvend rondkijken tussen 10:00 en 14:00 uur en inspiratie opdoen in dit VarexHuis.

Om aan de voorschriften van het RIVM te voldoen, vragen wij u vooraf per e-mail aan te melden voor het open VarexHuis (maximaal 2 personen).

 

Het resultaat

Dit type woning is voorzien van een tuitgevel met twee schijnschoorstenen. In de uitstraling is er gebruik gemaakt van een combinatie tussen klassiek en modern. De donkere kozijnen tot de vloer geven de woning een eigentijdse uitstraling. De woning is in de breedte van de kavel georiënteerd waardoor de woonkamer en de woonkeuken tuingericht zijn. Op de begane grond bevinden zich ook nog een werkkamer en een geïsoleerde berging! De 1e verdieping biedt via de overloop toegang tot 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een berging. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Kortom een woning met veel ruimte die u gezien moet hebben.

 

Komt u ook kijken?

Van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom aan de Parelhoenhof 6 in Ermelo. Vergeet u niet vooraf aan te melden* via een e-mail.

*Tijdens dit open huis volgen wij de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Vrijblijvend binnenkijken

In verband met de RIVM richtlijnen vragen wij u vooraf per e-mail aan te melden voor het Open VarexHuis (maximaal 2 personen). En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!