Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Open VarexHuis 21 januari in Zeewolde

Open VarexHuis 21 januari in Zeewolde

Op zaterdag 21 januari 2023 van 10:00 tot 13:00 uur staat onze adviseur voor je klaar in Zeewolde aan de Penhoren 6, op nieuwbouwplan de Schelpenbuurt! Kom binnen kijken en inspiratie opdoen bij deze Eigentijdse moderne villa met glasrisaliet tijdens ons Open VarexHuis.

Wij werken met gereserveerde tijdsblokken van een half uur. Wil jij vrijblijvend rondkijken en je laten voorlichten door onze verkoopadviseur? Dat kan! Meld je vooraf per e-mail aan voor het Open VarexHuis.

 

Het resultaat

Een combinatie van hout en een donkere gevelsteen zorgen voor een eigentijds karakter. Het glasrisaliet bij de entree geeft de woning een duidelijke voorkant. De hal is voorzien van een vide waardoor het lichtinval vanuit het glasrisaliet nog meer tot zijn recht komt. De kap van de woning is voorzien van een strakke V-goot in combinatie met schuin toelopende dakpunten. 

De begane heeft een royale hal met vide, een aparte werkkamer bereikbaar vanuit de hal, woonkamer met openslaande tuindeuren, royale woonkeuken met ruimte voor een kookeiland  en een geïsoleerde berging. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een inloopkast, badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en een separaat toilet. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is voorzien van extra kamers.

 

Komt u ook kijken?

Van 10.00 tot 13.00 uur ben je van harte welkom aan de Penhoren 6 in Zeewolde. Vergeet je niet vooraf aan te melden via een e-mail.

Vrijblijvend binnenkijken

Loop vrijblijvend binnen bij het Open VarexHuis. Vooraf even aanmelden per e-mail. En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een heldere offerte, persoonlijk schetsontwerp en een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!