Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Open VarexHuis 22 februari Duiven

Open VarexHuis 22 februari Duiven

Kom vrijblijvend bij ons binnen tijdens het Open VarexHuis. Op zaterdag 22 februari kunt u binnenkijken en inspiratie opdoen in Duiven. Hier bouwden we een prachtige vrijstaande woning op een inbreidingslocatie aan de Akkerwinde in Duiven.

 

Het resultaat

In de gevel zijn verschillende materialen en kleurengebruikt, een wit gekeimde gevelsteen, een donkere plintsteen en houten rabatdelen als afwerking op het risaliet. In combinatie met de donkere hardhouten kozijnen en deuren is het een modern en eigentijdse woning geworden. De begane grond is voorzien een ruime woonkamer, woonkeuken met direct contact met de mee ontworpen veranda en werkkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, badkamer, separaat toilet en wasruimte. En de 2e verdieping kent een verrassende extra slaapkamer. 

 

Komt u ook kijken?

Van 10 tot 13 uur bent u van harte welkom aan de Akkerwinde 6. Tot dan!

p.s. bent u deze datum verhinderd? Houd onze website in de gaten, er volgen binnenkort nog meer Open VarexHuizen.

Vrijblijvend binnenkijken

Loop vrijblijvend binnen bij het Open VarexHuis. Vooraf aanmelden is niet nodig. En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een heldere offerte, persoonlijk schetsontwerp en een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!