Open VarexHuis 25 maart in Balkbrug

Open VarexHuis 25 maart in Balkbrug

Kom vrijblijvend binnen kijken bij ons Open VarexHuis. Op zaterdag 25 maart kun jij binnenkijken en inspiratie opdoen in Balkbrug. Hier bouwen wij een prachtige vrijstaande woning type Royaal uit onze VarexHuismerk lijn.

Wij werken met gereserveerde tijdsblokken van een half uur. Wil jij vrijblijvend rondkijken en je laten voorlichten door onze verkoopadviseur? Dat kan! Meld je vooraf per e-mail aan voor het Open VarexHuis.

Het resultaat

Deze fraaie jaren ’30 woning is door de opdrachtgever compleet samengesteld met verschillende opties. De woning is verlengt voor meer leefruimte op zowel de begane grond, 1e en 2e verdieping. Heeft de kap een grote getimmerde bakgoot gekregen en de geïsoleerde berging zorgt voor optimale en praktische bergruimte. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en door het gebruik van dakramen een lichte en fijne werkplek.

Kom jij ook kijken?

Van 10.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom aan Schutsluis 2 in Balkbrug. Vergeet je niet vooraf aan te melden via een e-mail.

Vrijblijvend binnenkijken

Kijk vrijblijvend rond bij het Open VarexHuis. Even vooraf aanmelden via de e-mail. En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een heldere offerte, persoonlijk schetsontwerp en een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!