Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Open VarexHuis 8 december in Kloosterhaar

Open VarexHuis 8 december in Kloosterhaar

Kom tijdens deze herfstdagen gezellig binnen bij ons Open VarexHuis, de laatste van dit jaar. Op donderdagmiddag 8 december kun je binnenkijken en inspiratie opdoen in Kloosterhaar. Hier bouwden we een VarexHuismerk type Start met een levensloopbestendige aanbouw met daarin een slaapkamer, badkamer en berging.

Wij werken met gereserveerde tijdsblokken van een half uur. Wil je vrijblijvend rondkijken en je laten voorlichten door onze verkoopadviseur? Dat kan! Meldt je vooraf per e-mail aan voor het Open VarexHuismerk.

 

Het resultaat

Dit VarexHuismerk type Start is uitgevoerd met een aantal klant keuzes. Zo is de woning voorzien van een fraaie erker in de voorgevel, een carport en een aanbouw met daarin slaapkamer, badkamer en berging. Daarmee is de woning levensloopbestendig uitgevoerd, klaar voor de toekomst!

Via de hal met toilet, garderobe en trapopgang kom je in de ruime woonkamer en tuingerichte woonkeuken, via de woonkeuken is de doorgang naar de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is voorzien van een geïsoleerde berging. De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers, techniekruimte en een tweede badkamer. De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap.

 

Kom je ook kijken?

Van 14:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom aan de Meerstal 3 in Kloosterhaar. Tot dan!

Vrijblijvend binnenkijken

Loop vrijblijvend binnen bij het Open VarexHuis. Vooraf eenvoudig aanmelden via e-mail. En natuurlijk staat er ook na het open huis een ervaren VarexHuis bouwcoach voor u klaar. Voor een heldere offerte, persoonlijk schetsontwerp en een antwoord op al uw vragen.

Advies nodig? Neem contact op!