Waarom kiest u VarexHuis?

Uw eigen huis bouwen is een spannend proces. Met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. Het begint met het kiezen van de juiste bouwpartner. Een aannemer die u kunt vertrouwen en die ervoor zorgt dat u met plezier terugkijkt naar uw bouwperiode.

Een eigen huis bouwen is voor velen een droom. Uw kavel bebouwd met een vrijstaande woning die voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Op basis van eerdere woonervaringen weet u vaak precies wat u wél en juist níet wilt. Maar welke aannemer bouwt uw huis en realiseert uw woonwensen? En wellicht heeft u nog vragen omtrent het ontwerp, de vergunningen, de materialen en het bouwen. Maar welke aannemer geeft u goed advies en ontzorgt u van schetsontwerp tot en met de oplevering van uw droomhuis? VarexHuis heeft al meer dan 35 jaar ervaring als het gaat om het bouwen van vrijstaande huizen.

VarexHuis bezit de ervaring én vakmanschap die nodig is om uw droomhuis te bouwen. Een professionele aannemer waarbij veel mogelijk is in het ontwerp. Bij VarexHuis kiest u geen woning uit een catalogus, maar geven wij u veel vrijheid om zelf uw droomhuis te creëren die aan uw eigen woonwensen voldoet. Uiteraard geven wij u tips en adviezen over de mogelijkheden en kijken we samen met de architect naar het ontwerp. Daarom is het belangrijk dat u een ‘klik’ hebt met de aannemer die uw huis gaat bouwen. Tijdens het gehele proces van schets tot en met oplevering is er veel contact en dan is het fijn dat u bij VarexHuis één contactpersoon hebt. Korte lijnen, zo werken wij flexibel en efficiënt en dat merkt u!

VarexHuis is een bouwconcept van bouwonderneming Oude Wolbers. Een gedegen Twentse aannemer met enthousiaste medewerkers met veelal jarenlange ervaring en een gedegen opleiding. Wij staan voor een zeer vakkundige uitvoering van uw wensen. Als erkende aannemer bouwen wij voor u een huis dat zowel visueel als kwalitatief uw verwachtingen overtreft en jarenlang woonplezier garandeert.

Wat ons uniek maakt? Wij hechten veel waarde aan een mooie afwerking tot in het kleinste detail.

 

U kiest VarexHuis omdat…

1. U wordt begeleid van schets tot oplevering

Met VarexHuis kunt u al uw vragen en zorgen bij één partij neerleggen. Van begin tot eind wordt u persoonlijk begeleid door een deskundig bouwteam. Een bouwvergunning aanvragen, uw ontwerp voorleggen aan de welstandscommissie en de aansturing van diverse partijen en leveranciers. Alles wordt door VarexHuis voor u geregeld. Alles van A tot Zzzzz.

2. U bouwt met de Best Presterende Bouwer van Nederland

U kunt ons geloven als we zeggen dat u met VarexHuis voor kwaliteit kiest, maar we laten liever tevreden klanten en onafhankelijke instanties aan het woord. Op Bouwnu.nl leest u onafhankelijke, ongecensureerde beoordelingen van echte ervaringsdeskundigen: de VarexHuis bezitters die u zijn voorgegaan.

3. U dankzij de 100% SWK afbouwgarantie geen enkel risico loopt

U denkt er liever niet aan, maar uw bouwpartner kan failliet gaan tijdens de bouw van uw huis. Als VarexHuis klant krijgt u altijd de SWK afbouwgarantie. Met deze garantieregeling is uw aanneemsom 100% verzekerd. Uw woning wordt gegarandeerd afgebouwd, volgens de prijs én kwaliteit die u met ons heeft afgesproken. Bovendien krijgt u een extra bouwkundige kwaliteitsgarantie voor gemiddeld zes jaar. Meer informatie over de SWK afbouwgarantie en andere garanties vindt u bij onze garanties en keurmerken.

4. U een vaste prijs krijgt

Het lijkt ons een vervelend idee: u bouwt uw huis voor een scherpe prijs, maar achteraf krijgt u een fikse meerwerkrekening voor onvoorziene kosten. Bij VarexHuis kennen we geen meerwerk. Al vanaf het begin zijn alle kosten exact in beeld. En de prijs die u met VarexHuis vastlegt, is ook de prijs die u voor uw huis betaalt. Zo krijgt u geen financiële verrassingen achteraf.

5. U kiest voor topkwaliteit

Met uw nieuwe woning investeert u niet alleen in nu, maar ook in de toekomst. Daarom gebruiken we bij VarexHuis alleen de beste materialen en afwerkingen. Zoals ons casco van lichtbeton, duurzame EPDM dakbedekking en fraaie dakranden en goten van Western Red Cedar. Onze drive tot perfectie zorgt ervoor dat uw huis tot in de puntjes is afgewerkt. Dit zien we terug bij de oplevering, waar we nauwelijks opleverpunten hoeven te noteren. U leest er alles over bij onze bouwmethode.

6. U snel bouwt (bouwtijd ca. 4 maanden)

Dankzij ons slimme bouwconcept is de bouwtijd van uw VarexHuis bijzonder kort. Het hele bouwtraject van fundering tot oplevering duurt slechts ongeveer 4 tot 5 maanden. Het lichtbeton casco met betonnen vloeren staat zelfs binnen enkele dagen. Daarna wordt uw huis traditioneel afgebouwd, met gebruik van prefab elementen uit onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen we een snelle oplevering garanderen.

7. U inspiratie kunt opdoen in modelwoningen door het hele land

U beleeft VarexHuis het beste door een bezoek te brengen aan één van onze Open VarexHuizen door het hele land. Trotse VarexHuis bezitters stellen hun nieuwe huis – voor oplevering – graag voor u open. Kijk rustig rond, ervaar de ruimtelijke indeling en ontdek de kwaliteit van VarexHuis. Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van komende Open VarexHuizen!

8. U bouwt met twee oerdegelijke bouwers met 200 jaar ervaring

VarexHuis is het flexibele bouwconcept van de Oude Wolbers Groep, die bestaat uit Bouwonderneming Oude Wolbers (Borne) en Bouwbedrijf Van de Fliert (Barneveld). De bouw van uw huis ligt in de vertrouwde handen van deze ondernemingen, die samen ruim 200 jaar ervaring hebben. Uw woning wordt altijd gebouwd door dezelfde groep gespecialiseerde vaklieden, ketenpartners en leveranciers. Hierdoor kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen.

9. U gratis een op maat gemaakt ontwerp van onze BNA architect ontvangt

Bij VarexHuis krijgt u een op maat gemaakt schetsontwerp inclusief all-in offerte, nog vóórdat u klant wordt. Helemaal gratis en vrijblijvend! Laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw nieuwe huis. Onze architect, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), vertaalt uw wensen vervolgens in een persoonlijk ontwerp. Op onze inspiratiepagina ziet u alvast een voorproefje.

Ook een gratis schetsontwerp ontvangen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur!

…daarom kiest u VarexHuis!

Het mag duidelijk zijn: wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste bouwpartner voor u zijn. U ook? Neem dan snel contact op en laat u verrassen door de kwaliteit en service van VarexHuis.

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF