Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Waarom kiest u VarexHuis?

Uw eigen huis bouwen is een spannend proces. Met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. Het begint met het kiezen van de juiste bouwpartner. Een bouwer die u kunt vertrouwen en die ervoor zorgt dat u met plezier terugkijkt naar uw bouwperiode.

Uw eigen huis bouwen is een spannend proces. Met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. Het begint met het kiezen van de juiste bouwpartner. Een bouwer die u kunt vertrouwen en die ervoor zorgt dat u met plezier terugkijkt naar uw bouwperiode.

Zoekt u een betrouwbare bouwpartner, met de beste service en zonder verrassingen achteraf? Dan zult u in het hele land geen betere bouwer vinden dan VarexHuis. Toch begrijpen we dat u goed rondkijkt en aanbiedingen vergelijkt. Daarom hebben we de belangrijkste redenen om uw huis te bouwen met VarexHuis voor u op een rijtje gezet. Ontdek onze voordelen en vergelijk het zelf!

 

U kiest VarexHuis omdat…

1. U wordt begeleid van schets tot oplevering

Met VarexHuis kunt u al uw vragen en zorgen bij één partij neerleggen. Van begin tot eind wordt u persoonlijk begeleid door een deskundig bouwteam. Een bouwvergunning aanvragen, uw ontwerp voorleggen aan de welstandscommissie en de aansturing van diverse partijen en leveranciers. Alles wordt door VarexHuis voor u geregeld. Alles van A tot Zzzzz.

2. U bouwt met de Best Presterende Bouwer van Nederland

U kunt ons geloven als we zeggen dat u met VarexHuis voor kwaliteit kiest, maar we laten liever tevreden klanten en onafhankelijke instanties aan het woord. Op Bouwnu.nl leest u onafhankelijke, ongecensureerde beoordelingen van echte ervaringsdeskundigen: de VarexHuis bezitters die u zijn voorgegaan.

3. U dankzij de 100% SWK afbouwgarantie geen enkel risico loopt

U denkt er liever niet aan, maar uw bouwpartner kan failliet gaan tijdens de bouw van uw huis. Als VarexHuis klant krijgt u altijd de SWK afbouwgarantie. Met deze garantieregeling is uw aanneemsom 100% verzekerd. Uw woning wordt gegarandeerd afgebouwd, volgens de prijs én kwaliteit die u met ons heeft afgesproken. Bovendien krijgt u een extra bouwkundige kwaliteitsgarantie voor gemiddeld zes jaar. Meer informatie over de SWK afbouwgarantie en andere garanties vindt u bij onze garanties en keurmerken.

4. U een vaste prijs krijgt

Het lijkt ons een vervelend idee: u bouwt uw huis voor een scherpe prijs, maar achteraf krijgt u een fikse meerwerkrekening voor onvoorziene kosten. Bij VarexHuis kennen we geen meerwerk. Al vanaf het begin zijn alle kosten exact in beeld. En de prijs die u met VarexHuis vastlegt, is ook de prijs die u voor uw huis betaalt. Zo krijgt u geen financiële verrassingen achteraf.

5. U kiest voor topkwaliteit

Met uw nieuwe woning investeert u niet alleen in nu, maar ook in de toekomst. Daarom gebruiken we bij VarexHuis alleen de beste materialen en afwerkingen. Zoals ons casco van lichtbeton, duurzame EPDM dakbedekking en fraaie dakranden en goten van Western Red Cedar. Onze drive tot perfectie zorgt ervoor dat uw huis tot in de puntjes is afgewerkt. Dit zien we terug bij de oplevering, waar we nauwelijks opleverpunten hoeven te noteren. U leest er alles over bij onze bouwmethode.

6. U snel bouwt (bouwtijd ca. 4 maanden)

Dankzij ons slimme bouwconcept is de bouwtijd van uw VarexHuis bijzonder kort. Het hele bouwtraject van fundering tot oplevering duurt slechts ongeveer 4 tot 5 maanden. Het lichtbeton casco met betonnen vloeren staat zelfs binnen enkele dagen. Daarna wordt uw huis traditioneel afgebouwd, met gebruik van prefab elementen uit onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen we een snelle oplevering garanderen.

7. U inspiratie kunt opdoen in modelwoningen door het hele land

U beleeft VarexHuis het beste door een bezoek te brengen aan één van onze Open VarexHuizen door het hele land. Trotse VarexHuis bezitters stellen hun nieuwe huis – voor oplevering – graag voor u open. Kijk rustig rond, ervaar de ruimtelijke indeling en ontdek de kwaliteit van VarexHuis. Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van komende Open VarexHuizen!

8. U bouwt met twee oerdegelijke bouwers met 200 jaar ervaring

VarexHuis is het flexibele bouwconcept van de Oude Wolbers Groep, die bestaat uit Bouwonderneming Oude Wolbers (Borne) en Bouwbedrijf Van de Fliert (Barneveld). De bouw van uw huis ligt in de vertrouwde handen van deze ondernemingen, die samen ruim 200 jaar ervaring hebben. Uw woning wordt altijd gebouwd door dezelfde groep gespecialiseerde vaklieden, ketenpartners en leveranciers. Hierdoor kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen.

9. U gratis een op maat gemaakt ontwerp van onze BNA architect ontvangt

Bij VarexHuis krijgt u een op maat gemaakt schetsontwerp inclusief all-in offerte, nog vóórdat u klant wordt. Helemaal gratis en vrijblijvend! Maak uw eigen woonprofiel en laat ons weten wat u belangrijk vindt in uw nieuwe huis. Onze architect, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), vertaalt uw wensen vervolgens in een persoonlijk ontwerp. Op onze inspiratiepagina ziet u alvast een voorproefje.

Ook een gratis schetsontwerp ontvangen? Ga direct aan de slag met uw eigen woonprofiel!

…daarom kiest u VarexHuis!

Het mag duidelijk zijn: wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste bouwpartner voor u zijn. U ook? Neem dan snel contact op en laat u verrassen door de kwaliteit en service van VarexHuis.

Maak uw eigen woonprofiel
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF