Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand augustus 2019

Schetsontwerp van de maand augustus 2019

Het schetsontwerp van de maand augustus is ontworpen door onze architect met als belangrijkste kenmerk: ruimte voor het hele gezin! Deze vrijstaande eigentijdse woning biedt volop ruimte voor het hele gezin. De berging in combinatie met de bijkeuken fungeert als achteringang waar volop opberg mogelijkheden kunnen worden gecreëerd. De buitenzijde is in een neutraal kleurpalet ontworpen. Een grijze gevelsteen in combinatie met wit keimwerk en houten gevelbekleding.

De begane grond is voorzien van een berging annex bijkeuken. Via de voordeur komt u in een royale hal met toilet en trapopgang, de woonkamer is straatgericht en staat in direct contact met de woonkeuken met ruimte voor een kasten wand in combinatie met een schier kookeiland, de tuingerichte woonkamer. De 1e verdieping biedt ruimte aan een hoofdslaapkamer annex inloopkast, 2e en 3e slaapkamer, een badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet en een bergruimte. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 7.34 x 12.60 meter
  • Aangebouwde geïsoleerde berging met opstelplaats warmtepomp en bijkeuken
  • Ruime woonkamer
  • Royale woonkeuken met en openslaande tuindeuren
  • Hoofdslaapkamer annex inloopkast, twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping
  • Mogelijkheid voor extra kamer(s) op de 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.