Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand december 2019

Schetsontwerp van de maand december 2019

De architectuur van deze woning is een grote knipoog naar het industriële verleden van deze nieuwbouwlocatie. Belangrijk voor onze architect om de wensen van onze klant samen te laten smelten met de gevraagde architectuur van industriële kenmerken. De materialen en kleurstellingen stonden daarmee vrij vast. Gebruik van rood bruine gevelstenen, donkere kozijnen en gebruik van gevelmateriaal in staalplaat en beton.

Via de moderne entree in de voorzijde kom je direct in de ruime hal met toilet en garderobe, ruime woonkamer, woonkeuken met ruimte voor een kastenwand en kookeiland en openslaande tuindeuren, binnendoorgang naar geïsoleerde berging en bijkeuken. Open trap naar de 1e verdieping voorzien van hoofdslaapkamer annex inloopkast, 2 slaapkamers en badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. 2e Verdieping is bereikbaar met een vaste trap met een wasruimte en een extra kamer.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 12.00 x 8.20 meter
  • Aangebouwde geïsoleerde berging en bijkeuken
  • Statige entree met modern glaselement
  • Tuingerichte woonkeuken en woonkamer
  • Drie slaapkamers, inloopkast en badkamer op de 1e verdieping
  • Mogelijkheid voor extra kamer(s) op de 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.