Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand januari 2020

Schetsontwerp van de maand januari 2020

Het schetsontwerp van de maand januari is een woning met een moderne uitstraling, strakke lijnen en een speelse gevelindeling. Dit komt mede tot stand door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen zoals baksteen, houten gevelbekleding en hardhouten kozijnen. De begane grond is voorzien van een royale uitbouw over de gehele achterzijde met een grote schuifpui voor nog meer woonbeleving.

De grote woonkeuken met ruimte voor een kookeiland en schuifpui geeft direct zicht op de tuin, de woonkamer is voorzien van een hoekkozijn voor een extra zichtlijn naar naar de tuin. De geïsoleerde berging biedt onder andere ruimte aan de warmtepomp . Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan één met annex inloopkast, een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet en een kleine separate bergruimte. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt ruimte aan twee extra kamers.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 7.34 x 11.60 meter
  • Geïsoleerde berging met opstelplaats warmtepomp
  • Aanbouw over de gehele achtergevel van 1.20 meter
  • Tuingerichte keuken met grote schuifpui
  • Drie slaapkamers, inloopkast, badkamer en berging op de 1e verdieping
  • Twee extra kamers op de 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.