Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand maart 2020

Schetsontwerp van de maand maart 2020

Het schetsontwerp van de maand maart is met één zin te omvatten: ‘Wat een ruimte!’ De klant was duidelijk opzoek naar een zeer lichte gevelsteen in combinatie met een contrasterende kleur in de kozijnen. De dakpunten lopen schuin weg en in combinatie met het grote risaliet in de linker zijgevel krijgt deze woning een geheel eigen uitstraling.

Via de ruime entree, met deuren naar de woonkamer, woonkeuken en berging, is er toegang tot de straatgerichte woonkamer, royale woonkeuken met ruimte voor een kastenwand en kookeiland en doorgang naar de bijkeuken. De 1e verdieping is voorzien van een master bedroom met inloopkast, royale 2e slaapkamer met eigen zit gedeelte, wasruimte/berging, badkamer en separaat toilet. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt ruimte aan twee extra kamers.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 8.20 x 14.00 meter
  • Aangebouwde geïsoleerde berging en bijkeuken
  • Tuingerichte woonkeuken met openslaande tuindeuren en modern glaselement
  • Master bedroom annex inloopkast, 2e slaapkamer, wasruimte, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping
  • Extra kamers op de 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.