Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand mei 2020

Schetsontwerp van de maand mei 2020

Het schetsontwerp van de maand mei is een levensloopbestendige jaren ’30 woning. Deze sfeervolle en karakteristieke woning heeft een aantal kenmerkende VarexHuis detailleringen. Zo zien we onder andere een rollaag ter hoogte van de plint en boven de kozijnen, een donkere plintsteen, roedes op de ramen en getimmerde bakgoten met een fraaie overstek. Een zeer complete woning geschikt voor senioren maar ook voor een gezin.

De begane grond is voorzien van een straatgerichte woonkamer met eethoek en openslaande tuindeuren, keuken met kookeiland en annex bijkeuken met doorgang naar de geïsoleerde berging. Vanuit de keuken is de toegang tot de royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers, inloopkast, een badkamer met ligbad, douche, wastafel en separaat toilet. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 8.20 x 12.00 meter
  • Geïsoleerde aanbouw met slaapkamer, badkamer en berging
  • Tuingerichte keuken met openslaande tuindeuren en inpandige bijkeuken
  • Drie slaapkamers, inloopkast, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping
  • 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.