Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand november 2019

Schetsontwerp van de maand november 2019

Het schetsontwerp van de maand november is een statige jaren ’30 woning waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare aantal vierkante meters binnen de bouwkavel. De uitbouw aan de achterzijde van deze vrijstaande woning zorgt voor een royale woonkeuken met openslaande tuindeuren voor direct contact met de tuin. De aanbouw aan de zijgevel van de woning is afgewerkt met een houten gevelbekleding en biedt ruimte aan een bijkeuken, werkkamer en berging. De vaste trap naar de 2e verdieping zorgt voor een compleet bruikbare slaapverdieping voorzien van 2 kamers en een 2e badkamer.

Bij binnenkomst van de woning bevindt u zich meteen in ruime hal, woonkamer aan de straatzijde en een royale woonkeuken met ruimte voor een kookeiland. Via de woonkeuken is er een directe verbinding met de bijkeuken, werkkamer en berging. Op de eerste verdieping is er ruimte voor twee slaapkamers, een was-/logeerkamer, inloopkast en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar met vaste trap en voorzien van twee kamers en een 2e badkamer.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 8.20 x 11.00 m
  • Uitbouw gehele achterzijde woning van 1.20 meter
  • Geïsoleerde berging, bijkeuken en werkkamer in aanbouw
  • Tuingerichte keuken met kookeiland en openslaande tuindeuren
  • Erker in de linker zij en voorgevel
  • Twee slaapkamers, badkamer, logeer-/waskamer en inloopkast op de 1e verdieping
  • Twee kamers en 2e badkamer op de 2e verdieping, bereikbaar met vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.