Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Schetsontwerp van de maand oktober 2019

Schetsontwerp van de maand oktober 2019

Het schetsontwerp van de maand oktober is een ontwerp royaal van opzet en heeft een risaliet van glas, wat zorgt voor een statige entree. Hierdoor oogt de entree, in combinatie met de vide, nog ruimer en lichter. In de geïsoleerde berging is ruimte voor voldoende opbergmogelijkheden. De gevel van de woning is in een neutraal kleurenpalet ontworpen met veel ramen, dat betekent veel daglicht in huis. De woonkeuken heeft maar liefst 4 openslaande tuindeuren met een directe verbinding naar het terras.

Via de ruime en lichte entree heeft u toegang tot de woonkamer en de ruime open woonkeuken. Hier is plek voor een vaste kastenwand en een schier kookeiland. De 1e verdieping is voorzien van een master bedroom met walk in closet, twee slaapkamers, een badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafels en een separaat toilet. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en voorzien van twee extra kamers.

 

KENMERKEN

  • Afmetingen hoofdbouw 7.34 x 12.60 meter
  • Aangebouwde geïsoleerde berging 
  • Hal met modern glaselement en vide
  • Tuingerichte woonkeuken met dubbele openslaande tuindeuren
  • Drie slaapkamers, inloopkast, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping
  • Extra kamers op de 2e verdieping, bereikbaar met een vaste trap
Advies nodig?

BEKIJK OOK DEZE SCHETSEN

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.