Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Wij vinden uitgebreid tafelen belangrijk. Daarom hebben wij een grote woonkeuken in ons VarexHuis

En wat vindt u belangrijk? Bij VarexHuis wordt uw nieuwe huis zoals u dat wilt. Met vijf slaapkamers bijvoorbeeld, of een extra grote leefkeuken. Of misschien zelfs wel een veranda! Ga aan de slag met uw eigen woonprofiel en ontvang een gratis persoonlijk schetsontwerp van uw droomhuis.

En wat vindt u belangrijk? Bij VarexHuis wordt uw nieuwe huis zoals u dat wilt. Met vijf slaapkamers bijvoorbeeld, of een extra grote leefkeuken. Of misschien zelfs wel een veranda! Ga aan de slag met uw eigen woonprofiel en ontvang een gratis persoonlijk schetsontwerp van uw droomhuis.

Creëer uw eigen droomhuis

In uw woonprofiel verzamelt u uw woonwensen. Hiermee laat u zien wat ú belangrijk vindt in uw nieuwe huis. Vervolgens maakt één van onze adviseurs met u een afspraak voor een oriënterend gesprek in onze showroom. Daar vertellen wij u meer over VarexHuis, bespreken wij uw woonwensen aan tafel en ziet u met welke materialen wij binnen ons bouwsysteem werken. Op basis van dit gesprek bepalen wij met u de vervolgstappen.

Heeft u eerst behoefte aan een prijsindicatie? Dat kan, wij werken vrijblijvend een prijsindicatie voor u uit op basis van uw woonwensen. Is de prijsindicatie in lijn met uw budget? Dan vertaalt onze architect uw woonwensen in een gratis op maat gemaakt ontwerp. Tijdens een afspraak presenteren we u uw unieke ontwerp, samen met een all-in offerte. En natuurlijk staan onze deskundige adviseurs voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden.

Nog geen kavel?

Om een woonprofiel aan te maken heeft u gegevens van uw kavel nodig. Heeft u nog geen kavel (op het oog)? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van VarexHuis, met bijbehorende kosten? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen graag in een vrijblijvend gesprek. Bel 074 – 265 77 11 of mail naar info@varexhuis.nl.

Start met het maken van uw woonprofiel

HOE HET WERKT

STAP 1: Exterieur

Geef uw wensen voor het exterieur aan

STAP 2: Interieur

Geef uw wensen voor het interieur aan

STAP 3: Uw kavel

Vul de gegevens van uw kavel in

STAP 4: Uw gegevens

Vul uw contactgegevens in

STAP 5: Afspraak maken

Geef uw voorkeur voor een afspraak aan. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

STAP 6: Vrijblijvend gesprek

Na ca. 4 weken ligt er een persoonlijk schetsontwerp inclusief heldere offerte voor u klaar

ADVIES NODIG?

Weet u nog niet precies wat uw woonwensen zijn? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bel voor een afspraak en ontdek het voordeel van een ervaren VarexHuis bouwcoach.

ACCOUNT AANMAKEN

Wilt dat uw gegevens en keuzes bewaard blijven? Maak een account aan, met uw emailadres en een wachtwoord dat u zelf kiest. Zo kunt u op ieder moment verder gaan met uw woonprofiel, zonder dat u opnieuw uw gegevens en keuzes hoeft in te geven.