Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
VarexHuis in Droomhuis Jaarboek 2020

VarexHuis in Droomhuis Jaarboek 2020

Dit jaar mocht VarexHuis een bijzondere woning selecteren voor het Droomhuis Jaarboek 2020, een uitgave van het magazine Kavel & Huis. Deze keer kozen wij voor een bijzonder type VarexHuis; een Modern landelijke woning in de breedte op de kavel met in dezelfde stijl mee ontworpen royale garage . In dit artikel het VarexHuis van Paul en Hedwig, dat wij eind 2018 hebben opgeleverd. 

 

Het verhaal van Paul en Hedwig

“We vielen voor de duidelijkheid die VarexHuis ons vooraf gaf en de flexibiliteit tijdens het hele proces”. Een lange zoektocht naar de ideale woning kan ook ertoe leiden dat je steeds meer tot in detail weet hoe die ideale woning er dan uit moet zien. Als die niet te realiseren is door een bestaande woning aan te passen, kun je beter een nieuwe woning laten bouwen door een bedrijf dat graag aan de slag gaat met het stevige wensenpakket. Het resultaat is een landelijke moderne woning die past in de nieuwbouwwijk die dankzij de ruime opzet van grote kavels landelijk genoemd kan worden.

Lees hier het hele artikel in het Jaarboek Droomhuis 2020