Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
VarexHuis in ontwikkeling

VarexHuis in ontwikkeling

Wij vertellen je graag over de nieuwe ontwikkelingen binnen VarexHuis. Ons concept is namelijk eenvoudig uit te breiden met trends. Zo hebben we diverse woningen gebouwd waarvan de dakpunten schuin toelopen in combinatie met een risaliet. Het resultaat: een super stijlvolle woning! Benieuwd? Kijk en lees gauw mee.

Schuin naar voren stekende kap

Naast het bouwen van droomwoningen voor onze opdrachtgevers, gaan de ontwikkelingen binnen onze organisatie gewoon door. Onlangs hebben we een moderne kap toegevoegd. De kap loopt bovenaan verder door dan aan de onderzijde. Hierdoor ontstaat een stijlvolle en frisse uitstraling. Dat dit ontwerp in de smaak valt mag duidelijk zijn. We hebben al diverse woningen met deze schuin naar voren stekende kap gebouwd.

Risaliet

Een risaliet is het vooruitspringende gedeelte van een gevel dat meestal in het midden van de woning geplaatst wordt. Het risaliet wordt veelal gebruikt als entree, maar kan ook in de woonkamer en keuken geplaatst worden met tuindeuren en zorgt voor veel lichtinval in een woning. Voor de afwerking van het risaliet gebruiken we verschillende materialen, bijvoorbeeld hout, kunststof, staal of zink. Elke afwerking geeft zijn eigen karakter aan de woning weer.

       

Hebben wij u kunnen inspireren?

Is een risaliet en/of naar voren stekende dakpunten ook uw smaak? En bent u benieuwd naar de prijs van een van deze woningen? Vraag een prijsindicatie op van de woning(en) van uw dromen!