Bent u een handige klusser? En vindt u het leuk om zelf uw huis helemaal af te maken? Dan is casco bouwen een interessante optie voor u. VarexHuis zorgt voor de ruwbouw en u bouwt uw huis zelf verder af. U kunt kiezen uit twee pakketten: volledig casco en half casco.

Casco bouwen is een interessante optie als u een handige klusser bent en het leuk vindt om zelf uw huis helemaal af te maken. VarexHuis zorgt voor de ruwbouw en u bouwt uw huis zelf verder af. U kunt kiezen uit twee pakketten: volledig casco en half casco.

Met onze casco pakketten kunt u zelf beslissen hoeveel u in eigen beheer wilt (laten) uitvoeren. Wij bouwen uw woning volgens de laatste bouw- en energienormen, met gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen. Hierbij wordt u van A tot Z begeleid door uw VarexHuis bouwcoach. En ook bij casco bouw is uw woning altijd inclusief:

  • Ontwerp/architectkosten
  • Constructeurskosten
  • Vergunningaanvraag
  • Casco all-risk verzekering tijdens de bouw
  • SWK garantie

 

Volledig casco

Als u kiest voor een volledig casco pakket wordt uw VarexHuis wind- en waterdicht opgeleverd. Dit betekent dat de dragende wanden, het metselwerk, de hardhouten buitenkozijnen met HR++ beglazing en de kap inclusief dakpannen gereed zijn.

 

Half casco

Bij een half casco pakket bouwen we nog een stapje verder. We plaatsen ook de binnenwanden, hardhouten binnenkozijnen en hardhouten trappen. Ook zorgen we voor het installatiewerk. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de afbouw, zoals aftimmerwerkzaamheden en de afwerking van wanden en plafonds.