Casco bouwen met VarexHuis

Bent u een handige klusser? En vindt u het leuk om zelf uw huis helemaal af te maken? Dan is casco bouwen een interessante optie voor u. VarexHuis zorgt voor de ruwbouw en u bouwt uw huis zelf verder af. U kunt kiezen uit twee pakketten: volledig casco en half casco.

Casco bouwen is een interessante optie als u een handige klusser bent en het leuk vindt om zelf uw huis helemaal af te maken. VarexHuis zorgt voor de ruwbouw en u bouwt uw huis zelf verder af. U kunt kiezen uit twee pakketten: volledig casco en half casco.

Met onze casco pakketten kunt u zelf beslissen hoeveel u in eigen beheer wilt (laten) uitvoeren. Wij bouwen uw woning volgens de laatste bouw- en energienormen, met gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen. Hierbij wordt u van A tot Z begeleid door uw VarexHuis bouwcoach. En ook bij casco bouw is uw woning altijd inclusief:

  • Ontwerp/architectkosten
  • Constructeurskosten
  • Vergunningaanvraag
  • Casco all-risk verzekering tijdens de bouw
  • SWK garantie

 

Volledig casco

Als u kiest voor een volledig casco pakket wordt uw VarexHuis wind- en waterdicht opgeleverd. Dit betekent dat de dragende wanden, het metselwerk, de hardhouten buitenkozijnen met HR++ beglazing en de kap inclusief dakpannen gereed zijn.

 

Half casco

Bij een half casco pakket bouwen we nog een stapje verder. We plaatsen ook de binnenwanden, hardhouten binnenkozijnen en hardhouten trappen. Ook zorgen we voor het installatiewerk. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de afbouw, zoals aftimmerwerkzaamheden en de afwerking van wanden en plafonds.

 

Casco bouwen

  • Ideaal voor de handige klusser
  • Keuze uit twee pakketten: u bepaalt hoeveel u zelf wilt uitvoeren
  • Inclusief vergunningaanvraag en ontwerp- en constructeurskosten

 

Prijs van casco bouwen

Door uw woning zelf af te bouwen kunt u veel geld besparen. Benieuwd naar de prijs van uw droomhuis? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en ontvang binnen enkele weken een all-in offerte, inclusief gratis schetsontwerp. Vraag een gratis prijsindicatie aan of bel direct met één van onze adviseurs voor een snelle prijsindicatie.

Compleet overzicht

Sleutelklaar, volledig casco en half casco: wat is nu precies het verschil? In ons handige overzicht ziet u in één oogopslag wat er wel en niet is inbegrepen bij deze verschillende vormen van bouwen.

Meer weten?

Heeft u specifieke wensen op het gebied van casco bouwen? Leg uw wensen vrijblijvend voor aan één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF