Onze ijzersterke garanties en keurmerken

Met VarexHuis kiest u voor zekerheid. De zekerheid van garanties en keurmerken van onafhankelijke instanties, zoals Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) en Stichting Klantgericht Bouwen. Hiermee garanderen wij u: u bouwt met een bovengemiddelde bouwpartner.

Logo SWK

SWK afbouwgarantie

Als VarexHuis klant krijgt u altijd de SWK afbouwgarantie. Met deze garantieregeling is uw aanneemsom 100% verzekerd bij een eventueel faillissement. U loopt geen risico op extra kosten of langere bouwtijden.

Lees meer informatie op de website van SWK

Logo Klantgericht Bouwen

Klantgericht Bouwen

Inzicht door overzicht. Precies dat, inzicht creƫren door middel van klanttevredenheidsonderzoeken, is de motivatie voor het bestaan van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB). Met als doel het verbeteren van de dienstverlening in de bouw richting de consument.

Lees meer informatie op de website van Klantgericht Bouwen

Logo Keurmerk GarantieWoning

Keurmerk GarantieWoning

Het keurmerk GarantieWoning wordt afgegeven door de gelijknamige stichting. Dit keurmerk biedt u de zekerheid dat VarexHuis werkt met een veilige waarborg- en garantieregeling.

Lees meer informatie op de website van GarantieWoning

Logo Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. De branchevereniging behartigt de belangen van haar leden en zorgt onder andere voor een duurzame ontwikkeling van de bouwsector.

Lees meer informatie op de website van Bouwend Nederland

Logo VCA

VCA

De bedrijven achter VarexHuis zijn VCA** gecertificeerd. Ook al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma. Dit geeft u de garantie dat wij altijd op een veilige manier werken op de bouwplaats.

Lees meer informatie op de website van VCA

Logo Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is gericht op het verminderen van inbraken. VarexHuis werkt altijd met extra inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat aan de eisen van het keurmerk voldoet.

Lees meer informatie op de website van Politiekeurmerk Veilig Wonen

Logo energielabel

Energielabel

Uw VarexHuis krijgt altijd het energielabel A. Duurzame en energiezuinige oplossingen, zoals zonnepanelen en optimale isolatie, zorgen ervoor dat u comfortabel woont en tegelijkertijd energie bespaart.

Lees meer informatie op de website van het Energielabel