Als u een kavel heeft, maakt VarexHuis uw droom werkelijkheid! Door het flexibele VarexHuis bouwsysteem is zowel het exterieur als ook het interieur variabel. Ons deskundige bouwteam staat vanaf het allereerste moment voor u klaar en begeleidt u van schets tot oplevering, inclusief de benodigde vergunningen.

VarexHuis is onderdeel van de Oude Wolbers Groep, die bestaat uit Bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne en Bouwbedrijf Van de Fliert uit Barneveld. Samen hebben we ruim 200 jaar bouwervaring, die we graag inzetten voor uw VarexHuis. We werken samen met een vaste groep specialistische ketenpartners en leveranciers, bijvoorbeeld voor de installaties en het tegelwerk. Deze bedrijven zijn vaak al jarenlang aan VarexHuis verbonden.

 

Logo Bouwonderneming Oude Wolbers

Bouwonderneming Oude Wolbers (Borne)

De geschiedenis van deze Twentse bouwer gaat ruim 80 jaar terug in
de tijd. In 1932 legde G.J. Oude Wolbers de basis van de huidige Bouwonderneming Oude Wolbers. Een modern familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. Het dienstenpakket
van Bouwonderneming Oude Wolbers is heel divers en bestaat uit projectontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en vastgoedmanagement met 24 uurs service.

Logo Bouwbedrijf Van de Fliert

Bouwbedrijf Van de Fliert (Barneveld)

Ook Bouwbedrijf Van de Fliert kent een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. De grondlegger van het bedrijf, Arend Van de Fliert, begon in 1885 met het vervaardigen van onder meer kasten en dekenkisten. Dit vakmanschap heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een innovatief bouwbedrijf. Tegenwoordig is Van de Fliert vooral gespecialiseerd in de bouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden, restaurants en winkels.