Wat is het VarexHuis bouwconcept?

Als u een kavel heeft, maakt VarexHuis uw droom werkelijkheid! Door het flexibele VarexHuis bouwsysteem is zowel het exterieur als ook het interieur variabel. Ons deskundige bouwteam staat vanaf het allereerste moment voor u klaar en begeleidt u van schets tot oplevering, inclusief de benodigde vergunningen.

Als u een kavel heeft, maakt VarexHuis uw droom werkelijkheid! Door het flexibele VarexHuis bouwsysteem is zowel het exterieur als ook het interieur variabel. Ons deskundige bouwteam staat vanaf het allereerste moment voor u klaar en begeleidt u van schets tot oplevering, inclusief de benodigde vergunningen. Wij vertalen uw woonwensen in een passend ontwerp, met hulp van onze architect. Waar uw woonwensen bij andere bouwers misschien niet helemaal uitkomen, denkt VarexHuis met u mee naar het ontwerp van uw dromen.En achter dit flexibele bouwconcept staan twee oerdegelijke bouwers.

VarexHuis is onderdeel van de Oude Wolbers Groep, die bestaat uit Bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne en Bouwbedrijf Van de Fliert uit Barneveld. Samen hebben we ruim 200 jaar bouwervaring, die we graag inzetten voor uw VarexHuis. We werken samen met een vaste groep specialistische ketenpartners en leveranciers, bijvoorbeeld voor de installaties en het tegelwerk. Deze bedrijven zijn vaak al jarenlang aan VarexHuis verbonden.

 

Twee bedrijven, één aanspreekpunt

Bij VarexHuis staat u als particuliere opdrachtgever centraal. Ons deskundige bouwteam staat vanaf het allereerste moment voor u klaar en begeleidt u van schets tot oplevering. Door de korte lijnen en de snelle en deskundige aanpak profiteert u van flexibiliteit. Tijdens iedere fase van het ontwerp- en bouwproces heeft u altijd dezelfde persoonlijke adviseur. Dus geen overdracht en dat is wel zo fijn en vertrouwd voor u. Ook als u na oplevering een vraag heeft die VarexHuis voor u kan verhelpen, staat uw persoonlijke adviseur voor u klaar. Kortom, met een complete en persoonlijke begeleiding bouwen wij samen met u uw droomwoning!

 

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Logo Bouwonderneming Oude Wolbers

Bouwonderneming Oude Wolbers (Borne)

De geschiedenis van deze Twentse bouwer gaat ruim 80 jaar terug in
de tijd. In 1932 legde G.J. Oude Wolbers de basis van de huidige Bouwonderneming Oude Wolbers. Een modern familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. Het dienstenpakket
van Bouwonderneming Oude Wolbers is heel divers en bestaat uit projectontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en vastgoedmanagement met 24 uurs service.

Logo Bouwbedrijf Van de Fliert

Bouwbedrijf Van de Fliert (Barneveld)

Ook Bouwbedrijf Van de Fliert kent een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. De grondlegger van het bedrijf, Arend Van de Fliert, begon in 1885 met het vervaardigen van onder meer kasten en dekenkisten. Dit vakmanschap heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een innovatief bouwbedrijf. Tegenwoordig is Van de Fliert vooral gespecialiseerd in de bouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden, restaurants en winkels.

Samenwerken aan resultaat

Oude Wolbers en Van de Fliert werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van nationale winkelketens en verzekeringsmaatschappijen tot regionale woningcorporaties en particuliere opdrachtgevers. Maar hoe groot of klein het project ook is, alle opdrachtgevers delen één belang: zij willen het beste resultaat. In onze visie bereiken we dit niet alleen. Samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners ontwikkelen we nieuwe inzichten, blijven we voortdurend onze kwaliteit verbeteren en zorgen we dat we ‘samenwerken aan resultaat’.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF