De juiste bouwer kiezen voor de bouw van uw droomhuis. Daar komt nogal wat bij kijken. Garanties, uitstekende referenties en de beste service bijvoorbeeld. En niet te vergeten: een goede ‘klik’. In VarexHuis heeft u de juiste bouwpartner gevonden. Hier leest u wie we zijn, wat we u bieden en waarom wij de beste bouwer voor u zijn.

Wat is VarexHuis

VarexHuis staat voor ‘variabel exterieur’. Maar niet alleen het exterieur is variabel. Ook de indeling en afwerking van uw nieuwe huis bepaalt u helemaal zelf, met hulp van onze architect. En achter dit flexibele bouwconcept staan twee oerdegelijke bouwers.

Garanties & keurmerken

Met VarexHuis kiest u voor zekerheid. De zekerheid van garanties en keurmerken van onafhankelijke instanties, zoals SWK en Stichting Klantgericht Bouwen. Hiermee garanderen wij u: u bouwt met een bovengemiddelde bouwpartner.

Showroom

Met eigen ogen zien hoe het bouwsysteem van VarexHuis in elkaar zit en met welke materialen wij werken? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.