VarexHuis, een uniek bouwconcept

De juiste bouwer kiezen voor de bouw van uw droomhuis. Daar komt nogal wat bij kijken. Garanties, uitstekende referenties en de beste service bijvoorbeeld. En niet te vergeten: een goede ‘klik’. In VarexHuis heeft u de juiste bouwpartner gevonden. Hier leest u wie we zijn, wat we u bieden en waarom wij de beste bouwer voor u zijn.

Wat is VarexHuis

VarexHuis staat voor ‘variabel exterieur’. Maar niet alleen het exterieur is variabel. Ook de indeling en afwerking van uw nieuwe huis bepaalt u helemaal zelf, met hulp van onze architect. En achter dit flexibele bouwconcept staan twee oerdegelijke bouwers.

Waarom VarexHuis

Uw eigen huis bouwen is een spannend proces. Met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. Het begint met het kiezen van de juiste bouwpartner. Een bouwer die u kunt vertrouwen en ervoor zorgt dat u met plezier terugkijkt naar uw bouwperiode.

Team

Het deskundige VarexHuis team ontzorgt u van schets tot oplevering. Samen werken we met veel plezier en vakmanschap aan uw nieuwe huis, met een volledige service vanaf dag één. We maken graag kennis met u en uw woonwensen. Maak snel een afspraak en ga in gesprek met uw eigen VarexHuis bouwcoach.

Garanties & keurmerken

Met VarexHuis kiest u voor zekerheid. De zekerheid van garanties en keurmerken van onafhankelijke instanties, zoals SWK en Stichting Klantgericht Bouwen. Hiermee garanderen wij u: u bouwt met een bovengemiddelde bouwpartner.

Werkgebied

Of u nu in het noorden, oosten, zuiden of westen wilt gaan bouwen: in een VarexHuis voelt u zich overal thuis. Daarom vindt u VarexHuis in bijna heel Nederland. Bekijk de kaart van ons werkgebied en ontdek of we ook op uw kavel kunnen bouwen.

Showroom

Met eigen ogen zien hoe het bouwsysteem van VarexHuis in elkaar zit en met welke materialen wij werken? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF