Vind de kavel die bij u past

Een nieuw huis bouwen begint met het vinden van de juiste plek. Wilt u uw huis bouwen met VarexHuis, maar heeft u de juiste kavel nog niet gevonden? Kijk dan snel bij de onderstaande projecten. Hier ziet u welke kavels beschikbaar zijn voor het bouwen van uw ideale VarexHuis.

Grimberge in Losser

Bouwkavels in Losser

Uw droomhuis bouwen op een unieke plek? Dit is uw kans!

Aan de rand van De Saller, met vrij uitzicht over de landerijen, worden een drietal bouwkavels te koop aangeboden van circa 545 m², 480 m² en 455 m² voor de bouw van een vrijstaand duurzaam Varex-woonhuis. Beschikbaar vanaf € 227.500,- v.o.n.

Ligging van de kavels
De nieuwbouwwijk de Saller is gesitueerd aan de noordzijde van de kern Losser. Een groot deel van de nieuwbouwlocatie is inmiddels gerealiseerd, te weten De Saller fase 1, 2b en de Havezatensingel. De fase die nu in ontwikkeling is gebracht is fase 2C. Deze voorziet in de realisatie van circa 87 woningen, dit zijn zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kap woningen en rijenwoningen, waarbij de mogelijkheid bestaat om woningen levensloopbestendig uit te voeren. Een wijk voor starters, gezinnen en senioren!

Varexhuis
Koopt u één van deze kavels dan bouwt u een duurzame vrijstaande woning met VarexHuis. Varexhuis staat voor ‘variabel exterieur. Maar niet alleen het exterieur is variabel. Ook de indeling en afwerking van uw nieuwe huis bepaalt u helemaal zelf met hulp van de architect van Varexhuis. Achter dit flexibele bouwconcept staat een oerdegelijke Twentse bouwer.

Elke woning is maatwerk en daarom uniek. Een geweldige kans om uw droomwoning te realiseren!

• Ruime bebouwingsmogelijkheden, er moet gebouwd worden volgens eisen bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Zie voor meer informatie en het beeld-kwaliteitsplan: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer .

Let op: De bemiddeling van deze kavels gaat via Straatman Makelaardij