Cookies
Essentieel
Analyse
Advertenties
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Sleutelklaar bouwen doet u met VarexHuis

VarexHuis ontzorgt u van schets tot en met oplevering. Dit betekent dat we uw woning sleutelklaar opleveren. Dat bespaart u veel tijd en zorgen. Dat is fijn. Benieuwd wat sleutelklaar bouwen betekent bij VarexHuis? U leest het in sleutelklaar bouwen.

Een woning kan op drie manieren aan u worden opgeleverd: casco, half casco of sleutelklaar. Bij VarexHuis bouwen we uw nieuwe woning standaard sleutelklaar. Tegen een vooraf vastgestelde prijs, zonder verrassingen achteraf, dus u weet precies waar u aan toe bent. Aangezien het begrip ‘sleutelklaar’ nogal eens wat verwarring oplevert in het afwerkingsniveau, leggen wij graag uit wat VarexHuis hieronder verstaat. Sleutelklaar wil zeggen dat VarexHuis uw woning geheel afbouwt, dit is inclusief:

  • Ontwerp/architectkosten
  • Constructeurskosten
  • Aanvraag bouwvergunning
  • Vloerverwarming
  • Warmtepomp
  • Schilderwerk buitenkant
  • Binnen- en buitendeuren
  • Reiskosten
  • Casco all-risk verzekering tijdens de bouw
  • SWK garantie

Sleutelklare woningen besparen u dus tijd en zorgen. Sleutelklaar bouwen betekent bij VarexHuis exclusief keuken, sanitair en tegelwerk, bestrating, tuinaanleg, aansluitkosten NUTS bedrijven, legekosten en eventueel hei werkzaamheden. De wanden werken we behangklaar af, maar wij brengen geen behang of stucwerk aan.

 

Half casco en casco bouwen

Bij een half casco oplevering verzorgen laten wij de volgende werkzaamheden achterwege, het complete schilderwerk van de woning, binnendeuren, aftimmer werkzaamheden en de zonnepanelen. We plaatsen bij half casco wel de binnenwanden, hardhouten binnenkozijnen en hardhouten trappen. Ook zorgen we voor het installatiewerk. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de afbouw, zoals aftimmerwerkzaamheden en de afwerking van wanden en plafonds. Wilt u nog meer werkzaamheden zelf uitvoeren, dan kunt u kiezen voor een casco oplevering. Een casco oplevering wil zeggen dat alleen de ruwbouw van de woning gereed is: uw woning is wind- en waterdicht, dus inclusief dakpannen, raamkozijnen met HR++ beglazing en buitendeuren. U zorgt dan zelf voor de verder afwerking van de woning, denk daarbij aan installatiewerkzaamheden, plaatsen van trappen, cementdekvloeren, binnendeurkozijnen en al het aftimmerwerk.

Meer weten?

Heeft u specifieke wensen op het gebied van sleutelklaar bouwen? Onze adviseur helpt u vrijblijvend met advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen?

Op onze FAQ-pagina hebben we een aantal veel gestelde vragen én antwoorden over duurzaamheid en energie voor u op een rijtje gezet.

Maak uw eigen woonprofiel
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF