Al meer dan 40 jaar bouwen wij woningen die tot in detail prachtig zijn afgewerkt. Dit vakmanschap is voor iedereen mogelijk, ook wanneer u een kleiner budget hebt. Ons VarexHuismerk is de perfecte uitkomst!

Waarom VarexHuismerk

✔ een mooie vrijstaande woning vanaf € 299.500,-

✔ in de bouwstijlen; Start, Jaren ’30, Modern, Eigentijds & Royaal

✔ ruim, comfortabel en mooi afgewerkt

✔ diverse opties mogelijk

✔ gasloos en energiezuinig

✔ volledige begeleiding van ons bouwteam

✔ vakmanschap, passie & kwaliteit

VarexHuismerk START

De Start woning van VarexHuismerk heeft alle voordelen om een heerlijk comfortabel thuis te maken voor het hele gezin.

Door het plaatsen van een kookeiland en ensuite deuren creëert u een heerlijke woonkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, een royale badkamer met plek voor een dubbele wastafel, bad, toilet én een douchecabine. De techniekruimte is een ideale plek om te wassen en te drogen. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap en biedt volop ruimte voor het opbergen van spullen. De woning heeft vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer.

De VarexHuismerk woningen zijn praktisch en goed doordacht met veel ruimte. Kortom, een woning die alles heeft om comfortabel te wonen én die wij vakkundig afwerken tot in detail.

VarexHuismerk START

START

Afmeting 7.34 x 11.00 meter

Inhoud ca. 518 m³

Bouwtijd 16 – 20 weken

VarexHuismerk JAREN 30

JAREN 30

Afmeting 7.34 x 11.00 meter

Getimmerde dakgoten

Bouwtijd 16 -20 weken

VarexHuismerk JAREN 30

De geliefde jaren ‘30 stijl met haar rijke detaillering geven de woning karakter. Grote dakoverstekken, getimmerde bakgoten en roedes in de ramen kenmerkt deze bouwstijl.

De VarexHuismerk woningen hebben een inhoud van 518 m³ en zijn daardoor zeer ruim. Door de 57,5° kap heeft u op de eerste verdieping minder last van schuine kanten. De indeling van de woningen zijn praktisch en daarmee zeer comfortabel.

VarexHuis maakt het eenvoudig voor u. De ontwerpkosten en constructieberekeningen zijn bij de verkoopprijs inbegrepen. Net als de vergunningen die wij voor u regelen met de gemeente.

VarexHuismerk MODERN

Het optiepakket Modern geeft de woning extra uitstraling door de wit gekeimde gevelstenen met antraciet kleurige kozijnen en donkere dakpannen. Opvallend zijn de grote raampartijen tot de grond die zorgen voor openheid met veel lichtinval. De donkere bakstenen in de plint en tussen de ramen aan de voorzijde in combinatie met wit gekeimde stenen maken de woning helemaal af.

Een eigen huis bouwen is een proces met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. En daarom begeleidt ons deskundige bouwteam u van ontwerp tot en met oplevering. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om zelf ook nog een deel van de afbouwwerkzaamheden uit te voeren.

VarexHuismerk MODERN

MODERN

Afmeting 7.34 x 11.00 meter

Wit gekeimde gevels en ramen tot de grond

Bouwtijd 16 – 20 weken

VarexHuismerk EIGENTIJDS

EIGENTIJDS

3 ruime verdiepingen

Inhoud ca 569 m³

Afmeting 6.50 x 11.00 meter

Bouwtijd 16 – 20 weken

VarexHuismerk EIGENTIJDS

Deze mooie vrijstaande hoogbouwwoning met zadeldak doet qua uitstraling denken aan een strakke jaren ’30 variant, maar dan iets meer eigentijds. De woning beschikt over een krachtig lijnenspel en is daardoor sterk in haar eenvoud.

De drie woonlagen zorgen voor veel ruimte. Door de open keuken en het vele lichtinval heeft de begane grond een sfeervol open karakter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De techniekruimte op de eerste verdieping is tevens geschikt voor was- en droogruimte. Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Een heerlijke ruimte die u naar wens kunt indelen.

Bij hogere woningen heeft u op de verdieping meer ruimte, door de volledig rechte wanden. Daarnaast ontstaat een royale zolderruimte voor het opbergen van uw spullen of het realiseren van een werkkamer. Veel ruimte en veel mogelijkheden maakt deze woning favoriet.

VarexHuismerk ROYAAL

 

Type Royaal is genieten van een ruime woning met veel licht. De woning is praktisch ingedeeld en heeft alles in zich om heerlijk en comfortabel te leven.

De begane grond en de eerste verdieping van type Royaal is gelijk aan die van type Eigentijds. De tweede verdieping is door de vorm van de kap verschillend. Type Eigentijds heeft een zadeldak. Type Royaal een schildkap. Bij deze twee types is de tweede verdieping bereikbaar met een vaste trap. En dat is ideaal! Want hierdoor wordt de ruimte van de zolder optimaal benut. U creëert een extra slaapkamer, een werkplek of een plek om heerlijk te relaxen. Een extra verdieping met veel ruimte en boordevol mogelijkheden maken deze hoogbouw woningen favoriet.

Een eigen huis bouwen is een proces met veel keuzes, vragen en belangrijke mijlpalen. En daarom begeleidt ons deskundige bouwteam u van ontwerp tot en met oplevering.

VarexHuismerk ROYAAL

ROYAAL

2e verdieping bereikbaar met vaste trap

Inhoud ca. 548 m³

Bouwtijd 16 – 20 weken weken

Extra opties

Naast de verschillende bouwstijlen en de basis indeling, hebben we mogelijkheden om uw VarexHuismerk woning meer eigen te maken. De extra opties zorgen voor nóg meer comfort en geven uw woning nóg meer karakter. U kunt uw woning verlengen, uitbreiden met een dakkapel of een aangebouwde geïsoleerde berging. Ook horen openslaande tuindeuren, luxere gevelstenen of keramische dakpannen tot de mogelijkheden. Maak een afspraak met onze bouwadviseur en bespreek de mogelijkheden.

Duurzaam wonen

De VarexHuismerk woningen bouwen we snel, compleet en voordelig. Dat betekent ook bouwen volgens de laatste normen op het gebied van energie. De nieuwe BENG norm kent voor ons geen geheimen. Standaard zijn de woningen van VarexHuismerk voorzien van zonnepanelen, een lucht-water-warmtepomp en dubbele beglazing. Uiteraard zijn de woningen gasloos en dus klaar voor de toekomst. Wilt u uw woning nóg energiezuiniger en duurzamer bouwen? Dat kan door triple beglazing, uitbreiden van het aantal zonnepanelen of koeling op de vloerverwarming.