Het bouwconcept van VarexHuis biedt u het beste van twee werelden: een op maat gemaakt huis van hoge kwaliteit, voor een scherpe vaste prijs. Het is als bouwen met een architect, maar zonder het stevige prijskaartje. En u loopt geen enkel risico!

Het bouwconcept van VarexHuis biedt u: een op maat gemaakt huis van hoge kwaliteit, voor een scherpe vaste prijs. Het is als bouwen met een architect, maar zonder het stevige prijskaartje. En u loopt geen enkel risico!

Misschien kent u het wel, onaangename financiële verrassingen achteraf. U denkt dat de prijs die u met de aannemer heeft afgesproken een vast gegeven is, maar toch verandert dat tijdens de bouw of achteraf. Of u geeft vooraf een budget aan een architect, maar de kosten om het ontwerp daadwerkelijk te bouwen vallen veel hoger uit. Dat lijkt ons heel vervelend.

 

Op VarexHuis kunt u bouwen

Bij VarexHuis staan we achter het nuchtere Twentse ‘afspraak is afspraak’. Meer- en minderwerk wordt voor de start van de bouw met u besproken. Zo weet u vooraf exact wat de totale kosten zijn voor het bouwen van uw woning. Dus geen verrassingen achteraf! De prijs die u met VarexHuis vastlegt, is ook de prijs die u voor uw huis betaald. Altijd! Zelfs wanneer er onverwacht iets mis gaat, want dan kunt u vertrouwen op onze ijzersterke 100% SWK afbouwgarantie.