Met VarexHuis weet u de prijs van tevoren!

Het bouwconcept van VarexHuis biedt u het beste van twee werelden: een op maat gemaakt huis van hoge kwaliteit, voor een scherpe vaste prijs. Het is als bouwen met een architect, maar zonder het stevige prijskaartje. En u loopt geen enkel risico!

Het bouwconcept van VarexHuis biedt u: een op maat gemaakt huis van hoge kwaliteit, voor een scherpe vaste prijs. Het is als bouwen met een architect, maar zonder het stevige prijskaartje. En u loopt geen enkel risico!

Misschien kent u het wel, onaangename financiële verrassingen achteraf. U denkt dat de prijs die u met de aannemer heeft afgesproken een vast gegeven is, maar toch verandert dat tijdens de bouw of achteraf. Of u geeft vooraf een budget aan een architect, maar de kosten om het ontwerp daadwerkelijk te bouwen vallen veel hoger uit. Dat lijkt ons heel vervelend.

 

Op VarexHuis kunt u bouwen

Bij VarexHuis staan we achter het nuchtere Twentse ‘afspraak is afspraak’. Meer- en minderwerk wordt voor de start van de bouw met u besproken. Zo weet u vooraf exact wat de totale kosten zijn voor het bouwen van uw woning. Dus geen verrassingen achteraf! De prijs die u met VarexHuis vastlegt, is ook de prijs die u voor uw huis betaald. Altijd! Zelfs wanneer er onverwacht iets mis gaat, want dan kunt u vertrouwen op onze ijzersterke 100% SWK afbouwgarantie.

 

U bepaalt uw bouwprijs

Op onze website vindt u geen prijslijst, of een lijst met standaard prijzen voor aanvullende opties. Bij VarexHuis bouwen we uw huis op maat. Zorgvuldig afgestemd op uw woonwensen en omgeving, maar ook op uw financiële mogelijkheden. Zo wordt uw nieuwe huis exact zoals u wilt, binnen uw budget en zonder verrassingen achteraf.

Ongekend compleet

De prijzen van VarexHuis zijn ongekend compleet. In ons handige overzicht ontdekt u wat er allemaal is inbegrepen in onze VarexHuizen.

Meer weten?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de prijzen en mogelijkheden van VarexHuis. Leg uw bouwplannen vrijblijvend voor aan uw VarexHuis bouwcoach voor een snelle prijsindicatie.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF