“Voor ons was belangrijk dat we direct
een ‘klik’ hadden!”

Nabij het prachtige Abcoude woont het gezin van Nicolien en Niels met hun twee jonge kinderen. Zij zijn heel trots op hun VarexHuis met o.a. een aangebouwde garage en een enorme(!) zolderetage. In een oogwenk is te zien dat die trots terecht is.

De ervaringen met VarexHuis van Niels en Nicolien

Nabij het prachtige Abcoude woont het gezin van Nicolien en Niels met hun twee jonge kinderen. Zij zijn heel trots op hun VarexHuis met o.a. een aangebouwde garage en een enorme(!) zolderetage. In een oogwenk is te zien dat die trots terecht is. Een opvallende baksteen maar tevens een bijzondere dakvorm: een zadeldak maar door de rechtop staande zijvlakken lijkt het bijna een mansardedak met als bonus de fraai aansluitende, strakke gootlijsten. Dan zijn er nog de lichte, extra brede kozijnen die panoramische afmetingen hebben aangenomen. Een woning kortom, waar je naar omkijkt!

Niels: “wij zijn nota bene allebei uit Aruba teruggekeerd, wij hebben daar flinke tijd gewoond. De wens voor een huis vol licht is dan evident. Én ik wilde graag échte muren als je ertegen klopt, steen voelen! Aanvankelijk zochten we een bestaande woning maar eigenlijk bleek dat we ook nieuw konden bouwen, zeker na aankoop van deze kavel met bijna 500 m2. Uit de diverse aanbieders reageerde VarexHuis, bij monde van Alice Lucas, het meest origineel en daarmee was er met ons dus een positief begin gemaakt. Bovendien, wat is toeval, hadden de nieuwe buren zonder dat wij het wisten óók gebouwd met VarexHuis en waren daar dik tevreden over. Voor ons was belangrijk dat we direct een ‘klik’ hadden!”

Nicolien voegt toe: “we moeten eigenlijk nog vertellen dat we in ons enthousiasme al een mooie showroom-keuken hadden aangekocht! Maar de maten waren van dien aard dat we het huis in totaal een centimeter of zestig hebben moeten laten verlengen! Dit bleek nu juist één van de sterke punten van VarexHuis; ze zijn heel flexibel en bouwen bovendien snel. De woning, met betonnen cascodelen en traditioneel metselwerk is in niet meer dan 16 weken opgeleverd. Een andere wens van ons was om zo breed mogelijke kozijnen in te passen en in gezamenlijk overleg is dat voortreffelijk gelukt!”

Niet echt goedkoop maar mooist van alles zijn wellicht de sintelkleurige, ‘Vesuvius’ bakstenen die louter van antracietkleurige voegspecie zijn voorzien. De metselaar heeft dit fraaie woonhuis ermee laten glanzen alsof het een kus van de vulkaan heeft gekregen; wie weet…

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de woning van Niels en Nicolien? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF