Jouw droomhuis inrichten

Jouw droomhuis inrichten

Wij inspireren en informeren je graag over het inrichten van je nieuwbouwwoning. Wat dacht je van donkere taatsdeuren en een gaaf kookeiland met een vaste kastenwand in de keuken? Of een luxe badkamer en een grote ingerichte zolderkamer? Wij bouwen je wensen. Laat je inspireren, want met VarexHuis is dit allemaal mogelijk!

Taatsdeuren

Wauw! Taatsdeuren maken zeker indruk! Dit komt doordat ze zonder kozijnen geplaatst kunnen worden. De scharnieren worden namelijk in de boven- en onderzijde van de deur geplaatst. De muur wordt zo volledig ontzien en daardoor is een kozijn overbodig. Daarbij draaien taatsdeuren zowel naar binnen als naar buiten. Daarmee creëer je ruimte en openheid. De meeste taatsdeuren zijn voorzien van glas: dit komt de lichtinval te goede en maakt dat twee aangrenzende ruimtes één geheel lijken te vormen. Kijk gauw mee!

 

Kookeiland

Een kookeiland behoort al jaren tot de meest populaire keukenopstelling. Dit komt niet alleen omdat een kookeiland praktisch en luxe is, maar ook omdat deze opstelling gezellige zitmogelijkheden biedt. Zo kun je heerlijk met familie en vrienden plaatsnemen rondom het eiland wanneer je het eten bereidt. Dit is dan ook een van de redenen waarom mensen kiezen voor een eiland: het brengt leven in de brouwerij! Welke keuken heeft jouw voorkeur?

Gratis schetsontwerp

Heb jij een kavel in optie of in bezit? Plan dan een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis schetsontwerp van uw droomwoning. Onze adviseur vertaalt je wensen in het VarexHuis bouwsysteem en onze architect maakt voor je een schetsontwerp. Deze schets laat alle zijdes van de woning zien. Ook de verschillende verdiepingen worden voorzien van meubelen, zodat je een goede indruk krijgt van de ruimte die VarexHuis biedt. MAAK EEN AFSPRAAK EN ONTVANG EEN GRATIS SCHETSONTWERP