Weer verliefd op je huis Vlijmen

Weer verliefd op je huis Vlijmen

Caren en Roy wonen sinds zeven jaar in hun zelfgebouwde vrijstaande VarexHuis in Vlijmen. Een paar weken voor de sleuteloverdracht brak er een moeilijke tijd aan voor Caren, Roy en hun kinderen. Roy kreeg een zeldzaam hersenvliesontsteking. Ze hadden wel iets anders aan hun hoofd dan het inrichten van hun droomhuis. Stylist Frans van VT Wonen creëerde een hotel chic-interieur voor het gezin met marmer, warm hout en luxe zachte stoffen.

Stylist Frans Uyterlinde: ‘Van meet af aan wilde ik op een chique manier met licht gaan spelen in dit niet al te lichte huis. Dat begint met de Vidal-lampen van Lucide. Door deze te herhalen in de eetkamer en in de woonkamer, krijg je een rijk gevoel. Een hotellobbysfeer.

Naast de keuken heb je een roomdivider van donkere houten panelen geplaatst. Wat voor effect geeft dit? ‘Donker hout stond op het verlanglijstje van Roy, maar ik wist van Caren dat zij daar niet zo’n fan van is. Daarom heb ik gekozen voor een roomdivider die wel donker maar tegelijkertijd ook transparant is.

Benieuwd naar het eindresultaat of de aflevering terugkijken? https://bit.ly/40oQ1Z3

Fotografie: Margriet Hoekstra