Lichtbeton van VarexHuis in beeld

Lichtbeton van VarexHuis in beeld

Bij VarexHuis bouwen wij uw huis met een casco van lichtbeton. Hiervoor gebruiken we prefab elementen, die kant-en-klaar op de bouwplaats aankomen. Zo kunnen we uw huis razendsnel bouwen. Maar een lichtbeton casco biedt u nog veel meer voordelen.

De prefab elementen worden gefabriceerd in de fabriek van onze leverancier VETRA uit Neermoor Oost-Friesland . Omdat wij hierdoor niet afhankelijk zijn van weersomstandigheden, kunnen wij het hele jaar door starten met de bouw van uw huis. Zodra alle elementen gereed zijn, worden ze vervoerd naar uw kavel. De elementen zijn kant-en-klaar, inclusief sparingen voor deuren en ramen. Zelfs het leidingwerk is al voorbereid. Vervolgens zetten wij het casco van lichtbeton elementen, gecombineerd met betonnen vloeren, binnen enkele dagen in elkaar.

Inmiddels zijn er al meer dan 50 Varex-huizen gebouwd met geprefabriceerde elementen van VETRA. “Door onze interne planning in samenwerking met Bouwonderneming Oude Wolbers zijn de wensen van de klant volledig ge├»mplementeerd”, legt Karl-Dieter Goldsweer, Sales Manager van VETRA, uit. Om dit aantal te vieren liet VETRA op een VarexHuis bouwlocatie in Vught een filmpje maken om het proces van het plaatsen van deze wanden in beeld te brengen.

Klik hier voor de promotiefilm van VETRA